lördag 4 juli 2009

Circle of Death

Sorgset/bittert inlägg.

Mitt Xbox 360 har dött. Det hände för ungefär en vecka sedan. De röda lamporna kring på-knappen började blinka, och min låda har sedan dess varit omöjlig att få igång.

Jag kollade runt lite på Xboxs hemsida och fann några lösningsförslag. Inga fungerade. Enda återstående lösningen verkar vara att skicka tillbaka lådan till Microsoft för reparation.

Tyvärr har min garanti gått ut (maskinen var begagnad när jag köpte den och garantin låg därför på blott ett år). Reparationskostnaden ligger på 87 euro. Och det, kära läsare, är jag inte redo att betala. Det är för mycket pengar.

Så framtiden för mig och mitt Xbox-spelande är alltså osäker, vilket jag tycker är för jävligt. Jag har haft mycket roligt med mitt Xbox 360; det har varit en av få saker jag kunnat slappna av med när jag varit lite deprimerad. (Dessutom havererade lådan dagen efter att jag förnyat min Live-prenumeration, så där försvann 2-300 spänn i onödan.)

Vidare har jag surat till på alla som sagt att “sånt slipper vi PS3-användare”. Tack för att ni gnider in det. Om ni hamnar i rullstol en dag så skall jag dansa runt framför er och sjunga “Det är så härligt att ha fungerande ben!” - en låt jag tänker komponera bara för er skull. Ni är förresten lika härliga som alla som skryter inför oss arbetslösa med hur mycket pengar de tjänar. (Dock är jag lite tacksam för att folk beter sig som de gör – när jag så småningom lyckats stryka alla från min mentala lista över “true friends” så finns inte längre någonting som hindrar mig från att ta livet av mig/bli terrorist.)

Enda positiva är att jag nu kan ägna mig mer åt att läsa. Det är något, i alla fall.

Inga kommentarer:

Leta i den här bloggen

Google analytics

Site Meter

Bloggportalen